Passaport Covid scaled e1639008281281

Divisió entre els hostalers i bona acceptació per part de la ciutadania en la primera setmana d’aplicació del passaport covid

Comarcas
Comparteix la notícia

La primera setmana amb obligatorietat de presentar el passaport covid per accedir als locals d’oci i hostaleria ha patit de diferents interpretacions i graus de permissivitat en el sector. Alguns cambrers confessen haver rebut ordres de no demanar-lo mentre altres el demanen ja que consideren “és una manera d’evitar futures restriccions”.


L’hostaleria és un dels àmbits que més ha patit les restriccions i que més perseguit s’ha sentit segons els empresaris del sector per això als clients entrevistats per Clar Televisió «els ha resultat contradictori veure horaris reduïts, propis de temps de restriccions i al mateix temps en alguns casos, poc o cap interés en demanar el passaport covid».  No obstant entre els clients, en general, “la resposta és molt favorable” s’assegura des de sectors de l’hostaleria i no ha hagut incidents.


Per altra banda, en llocs com Vila-real l’hostaleria ha celebrat que al 2022 no caldrà pagar novament la taxa per ocupació de via pública i les terrasses seguiran tenint l’extensió habitual dels temps de apertura en pandèmia.