es presenta societat casa acollida sant pasqual el pati caritas diocesana

Es presenta en societat la Casa d’Acollida Sant Pasqual “El Pati” de Càritas Diocesana

Vila-real
Comparteix la notícia

El bisbe de la Diòcesi de Segorbe-Castelló, Casimiro López Llorente, va presidir l’acte de presentació del Complex Sants Evangelistes que impulsa el bisbat i que inclou la Casa d’Acollida Sant Pasqual “El Pati” de Càritas Diocesana. Aquesta obra, que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de Vila-real, està previst que s’inauguri a principis del proper any.

En aquesta presentació, celebrada al Saló d’Actes de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Casimiro López Llorente va destacar i apel·lar a la generositat de la comunitat diocesana, subratllant la tasca de vivència de la caritat a l’Església i expressant el seu desig de que el Complex Sants Evangelistes pugui obrir les portes durant l’any Jubilar Diocesà.

Per la seva banda, la primera tinenta d’alcalde de Vila-real, Silvia Gómez va manifestar la seva il·lusió per aquest projecte i va reiterar el compromís i total implicació del consistori amb aquesta obra.

Aquest complex estarà construït al solar de l’antiga parròquia dels Sants Evangelistes de Vila-real, al carrer Sant Marc, número 2, i té com a finalitat acollir la celebració de la paraula, l’evangelització i la caritat. Al complex trobarem la capella, on hi haurà un lloc de pregària i celebració, a mà dreta trobarem l’edifici parroquial i a mà esquerra la Casa d’Acollida Sant Pasqual “El Pati”.

El complex comptarà amb dependències per a la parròquia dels Sants Evangelistes, entre elles una capella amb capacitat per a un centenar de persones i salons parroquials. El bloc dedicat a la casa d’acollida consta de cinc plantes, on es podrà disposar de locals de formació, espais comuns i 18 habitacions dobles, tres adaptades per a residents amb mobilitat reduïda, que podran acollir fins a 36 persones sense llar.