partit popular denuncia augment delictes promet millores seguretat vila real

El Partit Popular denuncia l’augment d’un 13,9% dels delictes i promet millores en seguretat

Vila-real
Comparteix la notícia

El Partit Popular de Vila-real ha anunciat que, si aconsegueix l’alcaldia a les properes eleccions municipals, prioritzarà el reforç de la inversió en matèria de seguretat i la restitució de la Policia de Barri a la ciutat per a “atallar l’increment de delictes que ha registrat la ciutat en el primer trimestre de 2022”.

Segons ha manifestat el portaveu del PP, Adrián Casabó “Les dades  fetes publiques pel Ministeri de l’Interior en els primers tres mesos de l’any adverteixen d’un augment dels fets denunciats “davant els quals no podem continuar indiferents”.  En aquest sentit, “cal prendre consciència d’un problema que ens afecta a tots per a buscar les solucions oportunes i eficaces, ja que és inviable continuar donant l’esquena a un escenari que preocupa la població i cal fer-ho actuant de manera responsable, sense alarmismes, però sí amb contundència” afegeix Casabó.

Per això el portaveu del PP a Vila-real torna a reclamar al PSOE la necessitat de recuperar la Policia de Barri “que era un servei útil i ben valorat per la ciutadania i que el PSOE va decidir suspendre’l”. Per a Casabó, “privar a la població d’aquest recurs és fer un mal servei a una ciutat que, a més, ara ha registrat aquest pic de delictes que estan patint els veïns tant en la zona de masets com en el nucli urbà, un problema que cal atallar, també, amb una major inversió”.

Des del PP, “estem compromesos amb la nostra població i, per això, garantim que una vegada governem la seguretat serà un objectiu crucial de les nostres polítiques”. “Creiem que la tranquil·litat dels nostres veïns no té preu i, per això, considerem d’invertir a reforçar aquest objectiu és una bona acció”. “Som l’única alternativa que garanteix les polítiques estables i sòlides que permeten treballar en una ampliació de la plantilla de la Policia Local, per a complir la ràtio d’agents per habitant i millorar el servei als veïns”, ha conclòs Casabó.