Compromís per Vila-real lamenta la deriva d’extrema dreta de PSOE i Unides Podem

Vila-real
Comparteix la notícia

La portaveu de Compromís, Maria Fajardo, ha lamentat en una roda de premsa “la deixadesa de Benlloch en l’educació pública de Vila-real” afegint que  «centres on no hi ha ni paper higiènic o on el manteniment deixa molt que desitjar, ara es tapa amb la bandera d’Espanya i el discurs de VOX», explica la portaveu de Compromís per Vila-real.

Segons Fajardo “el PSOE ha esmenat la moció de VOX per fer-la encara més dura contra professorat i direccions dels centres de Vila-real. Així, amb l’aprovació d’aquesta moció l’equip de Podemos i PSOE exigirà als centres de Vila-real posar una bandera d’Espanya ben gran, com ha demanat VOX”.

«Després que els socialistes de Vila-real votaren contra la seua mateixa llei educativa a l’Estat, en contra de construir un quart Institut, faltar-nos el respecte per demanar una millora en els tractaments de fertilitat de l’Hospital La Plana o tractar peticions de conciliació d’un regidor a crit pelat, l’únic que faltava és este seguidisme a l’extrema dreta de VOX i el seu discurs reaccionari», apunta Fajardo.

Maria Fajardo ha afegit que «Els vila-realencs i vila-realenques esperen que debatim temes seriosos i aportem un projecte de ciutat, la realitat al carrer no és la imposició de banderes de cap tipus als centres educactius»