Foto 1 scaled

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real aprova una modificació de crèdit d’1,5 milions per a avançar en projectes socials i oportunitats com l’institut d’FP, la comissaria i l’alberg de Càritas

Vila-real
Comparteix la notícia

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat tres expedients de suplement de crèdits per valor d’1.564.000 euros amb els quals l’equip de govern “farà possibles projectes de caràcter social, generarà oportunitats de futur per a la nova Vila-real del segle XXI i continuarà saldant el deute urbanístic”. Així ho ha explicat hui el president de la comissió d’Hisenda, Xus Madrigal, durant la sessió plenària, que s’ha celebrat amb caràcter extraordinari, donada la urgència d’aprovar els expedients per a la seua publicació i tramitació abans que finalitze l’any.

A més, es realitzarà una campanya que realitzarà la Diputació amb la Federació per a explicar a la ciutadania les accions que ha de seguir per a evitar els residus de terra al mar. En aquest sentit, el diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha defensat la feina «que porten anys realitzant des de la Confraria de Pescadors, que és la de recuperar el fem, els plàstics i la brossa que hi ha en el fons del mar i, sobretot, visibilitzar la necessitat que allò que fem malament a la terra acaba afectant els nostres mars».

«La cura de la mar mediterrània és un dels grans valors que tenim en les nostres comarques, i que passa per la nostra responsabilitat en la gestió dels residus, per això fem aquest reconeixement i aquesta visibilització d’un treball d’un sector clau de la nostra província com és el de la pesca», ha reivindicat Garcia.