Foto 3 scaled

La Diputació acorda amb l’oci nocturn un pla d’ajudes al sector per la via dels romanents en 2022

Comarcas En portada
Comparteix la notícia

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha pactat amb l’associació d’empresaris de l’oci nocturn ON! CASTELLÓN l’obertura d’una nova línia d’ajudes a executar en 2022, que s’articularà per consens a partir de la proposta que realitzen els propietaris d’aquest tipus de negocis. Ha sigut en el transcurs d’una reunió de treball acordada per les parts, per a explorar fórmules que facen possible que els recursos previstos que no s’han pogut assignar en les ajudes de 2021 acaben redundant en benefici del sector.

El pla s’activarà una vegada que s’incorporen els romanents al pressupost de 2022. Prèviament, els responsables de ON! CASTELLÓ entregaran a la diputada una proposta que serà valorada pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme, que suggerirà la possible orientació que es puga donar a les esmentades ajudes, ja siga en concepte de digitalització, promoció publicitària o altres que puguen considerar-se convenients.

Martí recorda que encara que en aquest exercici s’havia posat en marxa una línia específica d’ajudes a l’oci nocturn per valor de mig milió d’euros, les bases dels quals van ser negociades amb els propis empresaris, tan sols ha sigut possible transferir 117.000 euros al sector. Així mateix, ha recordat davant els representants de ON! CASTELLÓ les paraules pronunciades el passat 18 de novembre pel president de la Diputació, José Martí, que «els recursos que consignem en el seu moment per al sector són ací i nosaltres volem que arriben als seus destinataris, sempre dins de les possibilitats que ofereix la llei».