Foto 6

La Diputació activa 420.000 euros per al patrocini dels grans festivals de música

Comarcas
Comparteix la notícia

Els pressupostos de 2022 de la Diputació de Castelló recuperen la partida de 420.000 euros per al patrocini de festivals davant la previsió imminent que aquests grans esdeveniments tornen a celebrar-se.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, recorda que el suport als festivals «forma part de l’estratègia» del seu departament per tractar-se de «grans plataformes de difusió de la marca turística de Castelló, que ajuden a potenciar a la nostra província com a destí». En aquest sentit, assenyala que «per mèrits propis, la província de Castelló està reconeguda en el panorama musical com la província de grans els festivals».

La diputada incideix en què «són esdeveniments macro que generen una important activitat econòmica i treball de manera directa i indirecta, que si finalment se celebren, contribuiran a consolidar les bones dades dels últims dotze mesos de reducció percentual de la desocupació del 16% i de 6.900 persones en atur registrat».

Amb l’objectiu de «tindre’l tot disposat», el Patronat Provincial de Turisme està en contacte permanent amb els ajuntaments dels municipis que acullen aquests festivals que «per la qualitat dels seus cartells gaudeixen de gran prestigi a escala nacional i internacional».