Foto 4

La Comunitat de Regants inaugura la restauració del saló d’actes després de dos anys d’obres

Vila-real En portada
Comparteix la notícia

La comunitat de Regants de Vila-real ha inaugurat el saló d’actes restaurat després de dos anys de reformes. El projecte s’ha pogut portar a terme gràcies al finançament de l’Ajuntament, amb 120.000 euros, la Diputació de Castelló, que ha aportat 40.000 euros, i la col·laboració de Porcelanosa.

La cerimònia va comptar amb la presència de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, el president de la Diputació, José Martí, el president de la Comunitat de Regants, Pascual Broch, i l’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, com convidats especials. Durant l’acte es va poder contemplar un espectacle amb llums i música que contava una història junt amb la il·luminació simultània de les pintures.

Amb aquest espectacle s’ha vist la millora en la il·luminació i la restauració de les pintures que daten principis de s. XX. I també la millora de l’accessibilitat de l’entrada fent del saló un lloc accessible per a qualsevol. El president de la Comunitat de Regants ha destacat que “és una entitat viva, oberta a tots els organismes que vulguen usar-lo per a exposicions, actes, jornades… ”. El president ha afirmat que l’objectiu és “fer del saló un lloc per a tots”.

Més enllà de la remodelació, també s’ha ressaltat la llavor dels agricultors: “Aquest immoble no s’entén sense el sector de l’agricultura. Fan una llavor fonamental per al desenvolupament de la localitat”, afirma el president de la Diputació. Martí també ha donat l’enhorabona a tots els membres que han participat en aquesta remodelació: “Ens trobem en una fita històrica per al col·lectiu i el municipi que recupera part de la seua història”.