Foto 3

Compromís per Vila-real demana millores per a la urbanització dels Àngels

Vila-real
Comparteix la notícia

Compromís per Vila-real demana l’adequació dels voltants de la urbanització dels Àngels, ja que suposa un perill tant per a vianants com vehicles. El portaveu adjunt de Compromís a Vila-real, Santi Cortells, lamenta que «l’estat dels voltants de la urbanització necessita una millora urgent, ja que suposa un perill per als veïns i veïnes, ja siguen vianants o conductors».

Pel que fa  a la millora de carrers, el regidor explica que «prop de la coneguda com a Rotonda de l’Àngel, hi ha revolts que representen un perill evident, tant al carrer Monestir de Benifassà com Foia dels Àngels es necessita, amb la major immediatesa possible i per evitar perjudicis, construir una vorera, ara inexistent, per minimitzar els perills d’un revolt amb nul·la visibilitat».

Així mateix, Santi Cortells lamenta la manca de seguretat per als vila-realencs i vila-realenques, «al carrer Atrevits, també caldria revisar la seua seguretat, hi ha un encreuament amb un total de 10 direccions, on cal ser molt atrevit per passar per ací, un fet inassumible en les condicions actuals si el que es vol és garantir la seguretat del veïnat, ja que fins i tot ja hi ha hagut una mort per atropellament».

Compromís per Vila-real també lamenta l’acumulació de brutícia, «com hem denunciat més voltes a altres carrers malauradament,  i d’acord amb testimonis de molts veïns, al carrer Penyal d’Ifach, s’acumulen massa sovint tot tipus de deixalles il·legals, brutícia i hi ha inclús, presència de rates i per tant, manca de salubritat»,  conclou l’edil de Compromís.