Foto 3

El Partit Popular de Vila-real demana un aparcament de camions

Vila-real
Comparteix la notícia

El president i portaveu del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha reiterat a l’equip de govern la necessitat de comptar el més prompte possible amb un aparcament de camions que done resposta a la demanda dels transportistes locals, amb els quals s’ha reunit recentment. “Els camioners estan cansats de falses promeses i anuncis que mai arriben a materialitzar-se”, ha denunciat Casabó, qui ha recordat que els socialistes “van anunciar que en 2017 el pàrquing de camions anava a ser una realitat i cinc anys després tant els veïns com els transportistes segueixen a l’espera”.

El president dels populars ha explicat la necessitat de donar una solució a aquest problema. “Vila-real ha de comptar com més prompte millor amb un aparcament de camions còmode, segur i dotat de servei de vigilància es donaria resposta a la reivindicació dels transportistes locals, però també a la dels veïns de les grans avingudes, que pateixen les molèsties de tindre els camions aparcats davant de les seues cases”, ha explicat Casabó.

Des del Partit Popular remarquen que aquest servei, amb el qual ja compten altres municipis veïns, “seria clau per a millorar la seguretat a la ciutat, ja que s’evitaria que els grans vehicles circulen i estacionen en les grans avingudes; evitar els robatoris que els transportistes pateixen en reiterades ocasions i poder reduir també les emissions de CO₂ en el nucli urbà”.