sebastian mora bronze campionat europa ciclisme

Sebastián Mora, bronze en el campionat d’Europa de Ciclisme

Comarcas En portada
Comparteix la notícia

La diputada d’Esports, Tania Baños, ha rebut a l’esportista vila-realenc Sebastián Mora a qui ha felicitat per haver obtingut la medalla de bronze en la prova del Ómnium del Campionat d’Europa de ciclisme en pista que s’ha disputat a Munic (Alemanya). Mora, que entre europeus i mundials atresora un total de 20 medalles, és el ciclista amb més ors obtinguts en campionats d’Europa: 8, d’ells 2 com sub-23. A tots aquests triomfs se suma l’or en el Mundial de Londres en 2016.

Durant la recepció, Baños ha definit a Mora com un «gran ambaixador de la província de Castelló, de Vila-real, un gran esportista i una gran persona». Així mateix, la diputada provincial li ha animat a continuar treballant «per a recollir nous èxits», perquè «continuarà amb noves fites perquè té entusiasme, ganes i il·lusió per a escometre els reptes que té al davant», ha afegit. «Mora va ser operat de la clavícula al juny i participava amb només quatre setmanes d’entrenament, la qual cosa evidencia que és un exemple d’esforç i constància».

Baños ha aprofitat per a destacar que Mora és un «referent del ciclisme» i que, «gràcies a grans figures esportives com ell, moltes xiquetes i xiquets de la província s’apunten a la passió per la bicicleta”.

Finalment, la diputada d’Esports ha incidit en el fet que la institució provincial continuarà reforçant la seva aposta per l’esport base. Un exemple d’això és que l’àrea d’Esports de la Diputació de Castelló ha destinat 600.000 euros dels pressupostos de #MésImpulsCastelló de 2022 per a les ajudes per als clubs de l’esport base de la província, una xifra que multiplica per quatre la quantitat invertida en 2020, que es va situar en 150.000 euros.